Kuća, Cijena na upit

Preporučeno Prilika

Villa je površine 600 m2, a prostire se na 3 etaže.
U prizemlju se nalazi garaža od 54 m2, servisna prostorija, dvoetažan apartman za goste te apartman za osoblje, unutarnji bazen, sauna i fitness.
Na katu je dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, 2 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, toalet, garderobna soba i spremište.
U potkrovlju su 2 apartmana, odnosno 2 spavaće jedinice s kupaonicama.
Sâm ulaz na parcelu je sigurnosno zaštićen s najsuvremenijim sustavom video nadzora.
Cijela villa je luksuzno i s puno pažnje opremljena (kamen Cotto d'Este i tikovina iz Burme u wellness zoni; parket Listone Giordano (dužine 1.5-2 m) u dnevnom boravku, spavaćim sobama i kupaonicama; sva unutarnja i vanjska rasvjetna tijela su marke iGuzzini...).
Villa se nalazi na parceli od 2.300 m2, a posebna pozornost je posvećena vanjskom uređenju, od okućnice do prekrasnih terasa, trijema i sjenice uz koju se nalazi bazen. Zasađeno je 260 francuskih čempresa, japanskih bambusa te mnogo ostalog bilja iz japanske i mediteranske kulture. U japanskom dijelu vrta se nalazi bazen u crnom mramoru iz Zimbabvea.

Po želji kupca, prodavatelj će u suradnji s najboljim stranim dizajnerima interijera opremiti villu s visokom kvalitetom talijanskog namještaja i druge opreme. Na taj način, kupac ima priliku kupiti villu kompletno uređenu i spremnu za useljenje.

Šifra objekta:
285
Lokacija:
Opatija, Ičići (51410)
Kvadratura:
600,00 m2
Okućnica:
2 300,00 m2
Udaljenost od mora:
150 m
Razna svojstva:

Bazen

Vrt

Balkon

Terasa

Instalacije:

Voda

Struja